Серію профорієнтаційних тематичних семінарів факультету інформаційних технологій для випускників шкіл розпочато кафедрою інформаційних систем і технологій

17 березня 2021 року

17 березня 2021 року кафедра інформаційних систем і технологій дистанційно провела профорієнтаційний тематичний захід "Знання, що необхідні для успішної роботи". На зустріч були запрошені учні випускних класів Київської спеціалізованої школи № 216 з поглибленим вивченням англійської мови.

Відкрила зустріч декан факультету інформаційних технологій професор Олена Глазунова, яка коротко охарактеризувала факультет та показала переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Далі продовжив розмову завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко, який розповів про програму проведення даного заходу та розпочав презентаційну частину онлайн зустрічі, передавши слово старшому викладачу кафедри Валентині Корольчук, виступ якої був присвячений застосуванню сучасних хмарних сервісів, зокрема Microsoft 365, в професійній діяльності фахівців.

Наступний виступ доцента кафедри інформаційних систем і технологій Олени Кузмінської стосувався питань набуття вмінь застосовувати інформаційні технології, надбання професійних навичок, так званих hard skills і soft skills та висвітленню особливостей командної роботи і відповідних інструментів для її реалізації.

Доцент кафедри інформаційних систем і технологій Максим Мокрієв звернув увагу на велику популярність веб-технологій серед студентів та показав приклади готових програмних розробок, виконаних саме студентами. Також він відмітив та продемонстрував, що університет має величезний досвід та відповідну матеріальну базу для ефективного дистанційного навчання.

Виступ доцента кафедри інформаційних систем і технологій Альони Нєлєпової стосувався питань електронного маркетингу та відповідних програмних продуктів і інтернет інструментів просування брендів, контент-стратегій та використання соціальних мереж і лідерів думок для досягнення успіху.

Завершував презентаційні виступи доцент кафедри інформаційних систем і технологій Володимира Харченко, який розповів про новітні технології Big Data – сукупність підходів, інструментів і методів обробки слабо структурованих та неструктурованих даних для виявлення закономірностей у великих та дуже великих обсягах інформації.

Виходячи з обмеження у часі, виступи викладачів відобразили лише невелику частину тих знань, які можуть бути отримані майбутніми студентами на кафедрі інформаційних систем і технологій.

Тож кафедра запрошує на навчання випускників середніх навчальних закладів для отримання самих сучасних знань і умінь, які обов’язково будуть затребувані у подальшій успішній професійній роботі.

Михайло Швиденко, завідувач кафедри
інформаційних систем і технологій

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook