Підготовка до приїзду студентів 1 курсу на очні заняття: перевірка готовності гуртожитку

4 лютого 2021 року

Згідно графіку розпорядження №2 від 2.02.2021р. 4 лютого адміністрація на чолі з проректором Отченашком Володимиром Віталійовичем, деканом факультету інформаційних технологій Глазуновою Оленою Григовірною, директором навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження Каплуном Віктором Володимировичем та керівниками відповідних підрозділів університету провели планову перевірку гуртожитку № 7.

Завідувач гуртожитку № 7 для приїжджих Ольга Савеліївна Паламарчук, разом з вихователем гуртожитку №7 Костенко Інною Сергіївною та представниками студентської ради гуртожитку зустрічали комісію відповідальних осіб.

Провели оцінку стану інфраструктури, місць загального користування, санітарного стану, приділили максимальну увагу облаштуванню студентського побуту, та активізації дієвості студентського самоврядування в гуртожитках. При огляді вказаних гуртожитків члени комісії звернули увагу на необхідність заміні сантехніки та та системи вентиляції в душових кімнатах. Серед питань, які піднімали студенти – забезпечення новими меблями та планова санітартна обробка приміщень.

Інна Костенко, вихователь гуртожитку №7,
асистент кафедри економічної кібернетики

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook