Відбувся онлайн «Workshop on Cybersecurity Providing in Information and Telecommunication System» (CPITS)

29 січня 2021, 18:03

 

   28 січня 2021 р. на базі Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся онлайн «Workshop on Cybersecurity Providing in Information and Telecommunication System» (CPITS), який об'єднав науківців та практиків у сфері кібербезпеки з України, Грузії, Польщі, Америки, Іраку, Румунії, Казахстану та Китайської Народної Республіки.

    В організації Workshop on Cybersecurity Providing in Information and Telecommunication System принйняв участь завідувач кафедри компьютерних систем і мереж НУбіП України д.т.н. професор Лахно В.А.

     В ході роботи воркшопу учасниками було оприлюднено цікаві та змістовні доповіді, які викликали значний інтерес, породили жваві дискусії й підняли нові науково-технічні задачі та проблеми.

     Організаційний і програмний комітети CPITS висловлюють щиру подяку всім учасникам воркшопу та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

     В найближчий час всі прийняті матеріали будуть розміщені на платформі CEUR Workshop Proceedings та проіндексовані у наукометричній базі Scopus та DBLP.

 

Дмитро Касаткін

доцент кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook