Erasmus Mundus: стипендії на навчання в магістратурі

28 лютого 2021 року
Ерасмус+

ERASMUS-MUNDUS - це можливість безкоштовно навчатися в магістратурі одразу в декількох університетах у різних країнах та отримувати стипендію на навчання.

Ви можете обрати з понад сотні різних програм — від лісівництва до цифрових комунікацій. Окрім країн ЄС та Великої Британії, навчання може відбуватися у Латинській Америці, Японії та інших країнах світу. Конкурси відкриваються щороку в жовтні й тривають до лютого. Кожна програма має свій кінцевий термін подачі заявок.

Магістерські програми передбачають отримання стипендії повного забезпечення (навчання, кошти на перебування, підручники, бібліотека, трансфер, проживання, страхування тощо) для навчання на Спільних магістерських програмах Erasmus Mundus.

Подання документів аплікантом відбувається он-лайн напряму на обрану вами спільну програму (або максимум на 3 одночасно) через відповідні веб-сайти, кожен з яких має координуючий університет і контактну особу, які діють від імені всього партнерства.

Навчання буде відбуватись в не менше ніж двох університетах з країн-членів Програми Еразмус+, що розробили і організували відповідну обрану вами спільну програму.

Каталог програм ERASMUS-MUNDUS (in English): link

Деталі - на сайті

Олена Ковтун, доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook