І пандемія святу не завада: онлайн-випуск магістрів у ННІ лісового і садово-паркового господарства

18 грудня 2020 року

  Традиційно в другій половині грудня в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбуваються випуски магістрів денної та заочної форм навчання. Не став винятком і нинішній рік: загалом 142 магістри, з них 87 осіб заочної і 55 – денної форми навчання, завершили навчання. Кваліфікацію магістра лісового господарства отримали 101, садово-паркового господарства – 33, деревообробних та меблевих технологій – 8 осіб. Звісно, пандемія коронавірусу не дозволила провести традиційні урочистості в очному форматі, «але ж так хочеться свята»! Тому дирекція інституту запросила випускників на онлайн-зустріч з нагоди завершення навчання в магістратурі, використовуючи електронний ресурс для відео-конференцій Cisco Webex.

  Розпочалося свято зі звернення до усіх випускників директора ННІ лісового і садово-паркового господарства проф. Петра Лакиди, який передав вітання від ректора університету, подякував випускникам, що обрали наш університет для навчання, побажав випускникам високих професійних досягнень, завжди пам’ятати про свою «Альма-матер» і закликав постійно навчатися й надалі, зокрема, і в аспірантурі університету. Директор інституту відзначив, що усі випускники, які ще не мають місця роботи, можуть обрати вакансію до вподоби – така інформація з сотнями пропозицій від Держлісагентства України є на головній сторінці ННІ!

  До привітань випускникам долучився також Голова товариства лісівників України, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук.

  Найкращі вітання й побажання випускникам освітньої програми «Садово-паркове господарство» висловила завідувач кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олена Колесніченко.

  Завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська відзначила, що кафедра пишається своїми випускниками, і побажала усім бути здоровими й успішними. Привітав випускників-деревообробників також заст. директора, гарант бакалаврської програми «Деревообробні та меблеві технології» Андрій Спірочкін.

  Долучилися до привітань випускників-лісівників завідувач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Андрій Білоус, завідувач кафедри лісівництва Наталія Пузріна, а також директор НДІ лісівництва і декоративного лісівництва, гарант освітньої програми «Лісове господарство» магістерського рівня Роман Василишин.

  Випускник спеціальності «Садово-паркове господарство», відмінник навчання Олександр Бабин щиро подякував усьому колективу інституту за незабутні роки навчання і якісні знання!



  На завершення з вітальними словами та організаційними питаннями щодо отримання дипломів магістрів до випускників звернулися також заступники директора ННІ з навчальної і виховної роботи Віктор Свинчук та Олександр Соваков.

Високих професійних досягнень, міцного здоров’я, сімейного достатку і миру, дорогі випускники!

Заступник директора ННІ
В. Свинчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook