Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності

14 грудня 2020, 15:00
онлайн

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про хід виконання наукової роботи з розробки трансформаційної стратегії державного регулювання інформаційного простору як соціально-економічного чинника національної безпеки України (доповідає Вороненко І.В.).
  2. Про хід виконання досліджень наукових основ створення комплексу технологій виробництва продуктів для дитячого і дієтичного харчування (доповідає Голембовська Н.В.).
  3. Про хід виконання наукової роботи з розробки ресурсоефективних режимів вирощування овочевої продукції в тепличних комплексах (доповідає Дудник А.О.).
  4. Про хід виконання наукової роботи зрозробки системи формування та реалізації лідерського потенціалу молоді об’єднаних територіальних громад України (доповідає Морозюк Н.В.).
  5. Про хід виконання теоретично-експериментального обґрунтування механізмів комплексної взаємодії фітотоксичних чинників на процеси, що зумовлюють продуктивність сільськогосподарських культур (доповідає Нестерова Н.Г.).
  6. Про хід розроблення високоефективних автоматичних регуляторів (доповідає Ромасевич Ю.О.).
  7. Про хід розробки сучасних способів прогнозування біопродуктивності і радіологічного стану лісів інтегрованими підходами ГІС та машинного навчання (доповідає Голяка Д.М.).
  8. Про затвердження звітів про науково-дослідні роботи, що виконувались в університеті у 2020 р. (доповідають Самсонова В.В., директори НДІ).
  9. Про використання бюджетних коштів по статтям витрат, наповнення спецфонду у 2020 р. (доповідають Шостак В.М., директори НДІ).
  10. Про затвердження до друку монографій та рекомендацію їх на розгляд вченої ради НУБіП України (доповідає Мельник В.І.).
  11. Різне.

Посилання для підключення:

https://zoom.us/j/92669640577?pwd=UDgrejF3ZUoxWnMrT3NIQUpWODRYQT09

 

Ідентифікатор наради: 926 6964 0577

Код доступу: srQ123


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook