Вступна кампанія 2021: випускники шкіл, ліцеїв, гімназій долучилися до онлайн Дня відритих дверей НУБіП України

21 листопада 2020 року
     Сьогодні відбувся завершальний в осінньому циклі День відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України. Наш захід зібрав випускників шкіл, ліцеїв, гімназій з усієї України.

 

     Родзинкою цього Дня відкритих дверей стало привітання абітурієнтів тимчасово виконуючого обов’язки міністра освіти і науки Сергія Шкарлета. Він відзначив високу якість освіти в нашому університеті та закликав молодь обирати майбутнє розумом і серцем.

     Про НУБіП, його історію, здобутки та структуру майбутнім абітурієнтам розповів ректор Станіслав Ніколаєнко. Очільник університету провів їх територією нашого навчального закладу, показуючи ботанічний сад, найсучасніші лабораторії і аудиторії.

     Особливості підготовки фахівців за спеціальностями були в центрі уваги презентації проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, а про особливості вступу на навчання до НУБіП України у 2021 році розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Ще одну з найбільш затребуваних інформацій – особливості навчання на кафедрі військової підготовки і можливість отримання вищої військової освіти – представив її завідувач Анатолій Есаулов.

     Наступний блок питань, які цікавлять майбутніх абітурієнтів, – це спортивна та культурна база і організація дозвілля. Його презентували завідувачі кафедр – фізичного виховання Микола Костенко і культурології Ірина Майданюк. А про всі переваги студентського життя в НУБіП розповів голова Студентської організації університету Дмитро Кушпій.

  

     Після загальноуніверситетського блоку гості взяли участь у відеоконференціях обраного факультету чи навчально-наукового інституту, детальніше познайомилися з підготовкою за фахом, який зацікавив їх найбільше. Молодь мала змогу познайомитись із спеціальностями, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, студентського побуту.

 

 

Валентин Обрамбальський
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook