Діяльність госпрозрахункових підрозділів - у фокусі вченої ради факультету

21 жовтня 2020 року

21 жовтня під головуванням декана Оксани в Тонхи відбулося онлайн засідання вченої ради агробіологічного факультету. Засідання розпочалося з приємної події, а саме з привітання завідувача кафедри рослинництва Світлани Каленської з присвоєнням звання академіка НААН України.


Про рекомендації присвоєння вченого звання доцента кафедри загальної, органічної та фізичної хімії кандидату хімічних наук, доценту кафедри Надії Солод та вченого звання доцента кафедри загальної, органічної та фізичної хімії кандидату хімічних наук, доценту Роману Жилі – доповіла декан Оксана Тонха. Члени вченої ради рекомендації підтримали одноголосно.


На засіданні було розглянуто рекомендацію кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води на висунення кандидатури старшого викладача кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Ольги Кравченко на здобуття іменної стипендії молодих вчених. Члени вченої ради рекомендацію підтримали одноголосно.


Про діяльність госпрозрахункових підрозділів слухали інформацію заступника декана Віталія Коваленка, який наголосив, що в цьому році за показниками факультет відстає від минулорічних показників, але ще є час підігнати роботу підрозділів і працівникам долучитися до опрацювання плану надходження коштів.


Директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Ганна Ковалишина доповіла про затвердження наукових керівників та наукових тем аспірантів. Доповідач зазначила, що атестація аспірантів буде проводитись 30 листопада та 1 грудня.


Секретар навально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.


На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва
і закритого грунту
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook