Навчально-наукова робота Клінічного центру «Ветмедсервіс» не припиняється!

15 жовтня 2020 року
     Навчально-науково-виробничий Клінічний центр "Ветмедсервіс" факультету ветеринарної медицини з початком навчального року продовжує проводити навчальну роботу з дотриманням санітарних вимог.

     Клінічно здорових тварин клініки продуктивних тварин Клінічного центру постійно використовують під час практичних та лабораторних занять. Під керівництвом високопрофесійних викладачів факультету ветеринарної медицини наочно студенти краще можуть опанувати методи та відпрацювати методики на живих тваринах для подальшого застосування знань у практиці на виробництві.

тт

     Окрім використання тварин у навчальному процесі при підготовці магістрів ветеринарної медицини використовуються різноманітні навчальні біологічні матеріали, наприклад, цільна кров тварин.

     Студенти, відпрацювавши методи відбору крові у тварин та опанувавши лабораторні методи її досліджень  під мікроскопом, мають можливість перевірити отримані результати на сучасному діагностичному гематологічному аналізаторі, який підраховує формені елементи крові за 2 хвилини з видачею результатів дослідження.

     Наукова робота з магістрами старших курсів та аспірантами теж постійно проводиться в стінах Клінічного центру.

     При цьому всі тварини, що утримуються у підрозділах «Ветмедсервісу»,  використовуються як об’єкти клінічної підготовки висококваліфікованих фахівців.
 

В.В. Соломон,
завідувач ННВ Клінічного центра «Ветмедсервіс»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook