Підготовка електронних начальних курсів до атестації: майстер-клас на факультеті інформаційних технологій

5 квітня 2017 року
 
5-го квітня 2017 року в аудиторії 230 15-го навчального корпусу Центром дистанційних технологій навчання факультету інформаційних технологій проведено майстер-клас з підготовки електронних навчальних курсів до атестації. Були присутні викладачі, які подали свої електронні курси на весняну атестацію. Окрім цього, прийшло також багато бажаючих підвищити свої знання по створенню електронних курсів на платформі Moodle для підготовки їх до наступних засідань атестаційної комісії.
Викладачі проявили жвавий інтерес до різних проблем створення та ведення електронних курсів.
 
Майстер-клас проводив керівник центру дистанційних технологій навчання доцент кафедри інформаційних та дистанційних технологій Мокрієв Максим Володимирович.
В процесі роботи майстер-класу було розглянуто питання оформлення електронних навчальних курсів, підготовки та подання теоретичної частини, організації лабораторних та практичних занять із залученням електронного курсу, проблемні питання при підготовці модульного та підсумкового тестування.
Сподіваємося, що результатом такого майстер-класу будуть більш якісно підготовлені матеріали  електронних навчальних курсів в нашому університеті. Проведення таких майстер-класів буде щоквартальним. Просимо слідкувати за нашими оголошеннями.
 

Хлястікова Ірина,

керівник відділу електронних навчальних ресурсів та підвищення кваліфікації з ІКТ

Центру дистанційних технологій навчання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook