Системність, дисципліна і якість: ректорат спланував роботу на жовтень

29 вересня 2020 року
     29 вересня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з планування діяльності на жовтень. Відкриваючи засідання, ректор закцентував на ситуації в країні щодо захворюваності на COVID-9 та гострі респіраторні інфекції та наголосив на безумовному дотриманні усіх карантинних вимог, передбачених жовтою зоною, яка діє в столиці.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін представив план діяльності підпорядкованих йому підрозділів. Нагальним стоїть завдання використання коштів, передбачених кошторисами виконання наукових проектів. У навчально-дослідних господарствах розпочалася посівна кампанія та триває збір соняшника. Наголошувалося, що під час їх проведення до роботи фахівців повинні долучатися студенти за профілем навчання для проходження навчальної практики.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на стані сплати за навчання та проживання в гуртожитках. Завданням для керівників структурних підрозділів тут є якомога швидка ліквідація заборгованості. Служби закладів харчування працюють з дотриманням карантинних вимог, реалізують страви в індивідуальних упаковках. При анкетуванні старости старших курсів висловили побажання поліпшити якість бездротового доступу до інтернету в навчальних корпусах – відповідне доручення отримав інформаційно-обчислювальний центр.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт – більшість з них сконцентрована в кампусі. Протягом місяця проводилася першочергова заміна сантехнічного обладнання, на наступному тижні очікуємо поставку більше 700 одиниць меблів для кімнат. Уваг господарських служб звернуто на підтримку в належному стані об’єктів університету – площ, скверів, Алеї слави тощо. Окрім того на часі підготовка до опалювального сезону.

     Учений секретар Оксана Барановська представила зведений план діяльності ректорату на жовтень. У цьому місяці відзначатимемо День працівників освіти, День захисників України. Чергове засідання вченої ради відбудеться 28 жовтня, на якому заслуховуватиметься звіт про реалізації програми розвитку колективом гуманітарно-педагогічного факультету.

  

     Про санітарно-епідеміологічну ситуацію та перебіг навчального процесу доповіли декани факультетів ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць, директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Каплун.

     Завідувач підготовчим відділенням Оксана Багацька проінформувала про старт набору на підготовчі курси для здачі ЗНО та вступу до університету. 35 осіб вже виявили бажання поліпшити свої знання.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко озвучив спільні завдання: системно працювати, дотримуватися дисципліни і вимог карантину, на високому рівні організувати лабораторні і практичні заняття, розширювати співпрацю з бізнесом, в кампусі мати зразкові кімнати, які постійно демонструвати як приклад для наслідування. І ще про одне – етика зовнішнього вигляду – студенти і викладачі мають виглядати як представники національного університету, бути охайними та ввічливими.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook