Факультет інформаційних технологій радо зустрів своїх першокурсників

21 вересня 2020, 9:33

Радісно і по-святковому урочисто пройшов захід посвяти в студенти на факультеті інформаційних технологій не дивлячись на складні умови сьогодення. На стадіоні університету зібралося понад 300 першокурсників. І це своєрідний рекорд факультету за 10-річну історію.

З вітальними словами до першокурсників звернулися декан факультету доктор педагогічних наук, професор Глазунова Олена Григорівна, яка відзначила можливості, які відкриваються для вступників факультету, особливості навчання на факультеті, який має прямий доступ до реальних природних об’єктів, які потребують розробки та впровадження сучасних ІТ-рішень.

Ректор університету доктор педагогічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Станіслав Миколайович Ніколаєнко привітав студентів факультету з отриманням нового статусу та початком нового етапу у їх житті, звернув увагу на традиції університету та необхідність всебічного розвитку особистості.

Наших першокурсників вітав почесний гість, вже добрий друг факультету – керівник бізнесу компанії Cisco в Україні Сергій Мартинчук, який поздоровив студентів з правильним вибором, побажав натхнення в навчальних, творчих та спортивних починаннях, розповів про характер співпраці з нашим факультетом та університетом, наголосив про важливість бути справжні професіоналом у конкретній справі. За активну та ефективну співпрацю у галузі підготовки ІТ-фахівців, допомогу у працевлаштуванні випускників, у організації он-лайн навчання ректор університету вручив Сергію Мартинчуку подяку та символічні подарунки.

Урочисто та патріотично пройшла процедура прийняття «Присяги першокурсника», коли всі першокурсники разом обіцяли виконувати і дотримуватися правил та принципів, які будуть формувати їх світогляд та ставлення до життя. 

За доброю традицією на святковій посвяті колектив науково-педагогічних працівників, студенти старших курсів, які стали студентськими кураторами першачків, гості і батьки оплесками зустріли нове поповнення – 15 груп першокурсників, які разом зі своїми кураторами зайняли своє почесне місце серед дружньої студентської родини факультету. Сьогодні першокурсники офіційно стали студентами. Символічний ключ до знань, студентський квиток та залікову книжку вручили Сергій Мартинчук, Олена Глазунова та Михайло Швиденко.

А студенти старших курсів та першого курсу обмінялися привітаннями у пісенному форматі. Демонстрували свої таланти від першого курсу представники спеціальності «Кібербезпека» Богдан Кіщук та Тетяна Матвєєва.

А від старших курсів нове поповнення факультету вітали Владислав Ковіня та вокально інструментальний гурт «Get’ Men».

Ведучими свята цьогоріч були Валерія Князєва та Олександр Якушев, які постійно тримали увагу учасників свята.

Бажання впевнено йти до своєї мети, професійних злетів і досягнень, успішного закінчення нашого факультету та всіляких життєвих гараздів бажають першокурсникам і завідувачі кафедр, і наставники студентських груп, і колектив деканату факультету.


Тетяна Волошина, заступник декана факультету
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook