Ректорат: ефективна вступна кампанія і організований початок навчального семестру в умовах карантинних обмежень

10 серпня 2020 року
     10 серпня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, присвячене санітарно-епідеміологічній ситуації, плануванню діяльності адміністрації на найближчий період, підготовці до нового навчального року та вступній кампанії.

 

     За графіком участь у сьогоднішньому засідання взяли декани факультетів землевпорядкування Тарас Євсюков, аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, харчових технологій та управління якість продукції АПК Лариса Баль-Прилипко. Усі вони доповіли про готовність до організації навчального процесу в умовах пандемії, складений розклад на дві зміни, забезпечення дезінфікуючими засобами та індивідуальним захистом.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша акцентував увагу на змінених термінах проведення додаткової сесії єдиного фахового іспиту для тих, хто його не склав чи не складав. Реєстрація розпочинається 17 серпня, а сам іспит відбудеться 19 вересня. Також він зупинився на закупівлях обладнання для навчального процесу за пропозиціями факультетів та ННІ.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку до засідання вченої ради.

    Директор студмістечка Сергій Стецюк доповів про готовність 190 кімнат для поселення студентів нового набору. Наразі продовжується благоустрій території кампусу.
     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко проінформував про проходження атестації наукової діяльності університету, оцінку звітів про наукову діяльність.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець доповіла про проведення іспитів для категорій абітурієнтів з особливими умовами вступу, творчих конкурс для вступників на спеціальність Фізична культура.  

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на забезпеченні підрозділів і служб дезінфікуючими засобами, індивідуальним захистом, за що він несе персональну відповідальність. Окрім цього у полі зору проректора завершення ремонтних робіт, благоустрій території.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про організаційну готовність приймальної комісії до приймання іспитів та документів в умовах карантину.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну та Ларисі Коропець – контролювати організовану роботу приймальної комісії. Проректорам – завершити огляд навчальних корпусів і гуртожитків щодо готовності до нового навчального року, контролювати державні закупівлі за напрямами. Сергію Кваші – внести пропозиції з відзначення Дня знань, розробити план раптового переходу на дистанційне навчання у зв’язку з посиленням карантину, контролювати розподіл державного замовлення, розробити проект положення про коворкінг-центр. Ігорю Ібатулліну – звести баланс зерна і контролювати цінову політику, провести ревізію кормів у відповідності до поголів’я, передбачити резерв засобів захисту та дезінфікуючих речовин, вивчити ретельно готовність факультету захисту рослин біотехнологій та екології. Оксані Барановській – сформувати проекти порядків денних на засідання ректорату та вченої ради. Проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку, завідувачу оздоровчим центром Вячеславу Крупці – визначитися із медичним забезпеченням, діяльністю медцентру, алгоритмом проходження медоглядів студентами. Валерію Іщенку – розробити план ремонту спортивного корпусу. Оксані Барановській, Денису Рудню – посилити контроль за виконанням рішень вченої ради, ректорату, доручень ректора. Ігорю Ібатулліну, начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку – провести консультації щодо кандидатур на посади деканів і директорів, Сергію Кваші – узагальнити пропозиції претендентів на посади керівників факультетів та ННІ щодо забезпечення якості освітнього процесу, розвитку матеріально-технічної бази та інноваційно-наукової діяльності.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook