Кампус готується до нового навчального року: гуртожитки №1, №4, №5, №6 та №7

23 червня 2020 року
     У студентському містечку НУБіП України продовжується огляд гуртожитків: 22 червня 2020 року проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук разом з директором студентського містечка Сергієм Стецюком відвідали гуртожиток №1 та гуртожиток №4, тим часом як проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проводив робочі наради у гуртожитках №5, №6 та №7. Головний механік Петро Виштак та головний енергетик Євгеній Кулибаба також прийняли участь в обговоренні плану та об’ємів робіт, необхідних для підготовки до початку нового навчального року.

     Потрібно визначити, які види робіт можна виконати силами гуртожитку та факультету, а які з допомогою підрядних служб університету, – зазначив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.

  

     У гуртожитку №1 проживають студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства. При огляді гуртожитку були присутні директор ННІ Петро Лакида та заступник директора ННІ Олександр Соваков. Завідувач гуртожитку Юлія Горкуша прозвітувала про проведену та заплановану роботу. Розповіла, що станом на сьогодні, для поселення студентів нового набору вже відремонтовано 6 кімнат, здійснюється косметичний ремонт коридорних приміщень та місць загального користування. Також усунення недоліків після капітального ремонту потребує фасад гуртожитку, необхідно зробити відкоси на вікнах фасадної частини. Чекає своєї черги ремонт сходового маршу в підвальному приміщенні та часткова заміна плиткового покриття.

  

     При огляді гуртожитку №4 були присутні декан юридичного факультету Олена Яра та її заступниця Олена Улютіна, заступник декана факультету землевпорядкування Олександр Шевченко. Присутні оглянули прилеглу територію гуртожитку. Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зазначив про необхідність встановлення шлагбауму для недопущення заїзду сторонніх осіб на задній двір гуртожитку та нагромадження автомобілів. Завідувач гуртожитку Любомира Дулиба звернула увагу на один з головних пунктів плану – поточний ремонт з відновлення асфальтового покриття для запобігання проникнення стічних вод в тепловий пункт гуртожитку. Також в планах здійснення ремонту покриття підлоги коридорних приміщень та встановлення нових led-світильників, розеток та вимикачів. Вагома частина робіт здійснюється власними силами гуртожитку та за підтримки факультету, – зазначила Любомира Дулиба. Вже підготовлено 22 кімнати для проживання студентів першого курсу.

  

  

     У всіх гуртожитках студентського містечка наразі тривають ремонтні роботи по підготовці кімнат для поселення нового набору студентів 2020-2021 навчального року. Літня пора – час для проведення косметичних ремонтів, оновлення сходових клітин, коридорних приміщень та місць загального користування. Отож, у гуртожитку №5 планується завершити косметичний ремонт читальної зали до середини серпня. У гуртожитку №6, як стверджує Тетяна Фещенко, – планується найближчим часом завершити роботи по благоустрою частини тротуару перед входом до гуртожитку (після проведення ремонтних робіт комунальними службами міста). А у гуртожитку № 7 тривають монтажні роботи по накриттю металевого крильця над вхідною групою.

  

  

  

  

  

     Велика увага приділяється прилеглій території: обкошуванню, облагородженню та оформленню клумб, дотриманню чистоти і порядку. Також потребують уваги і студенти, які мешкають в гуртожитках під час загальнонаціонального карантину та контроль за дотриманням ними Правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках студентського містечка НУБіП України.
     Велика робота вже зроблена, але вагома її частина – ще в планах. Огляд гуртожитків продовжиться за декілька тижнів для з’ясування результатів проведення робіт. Наразі узгоджуються терміни та виконавці плану ремонтних робіт для своєчасного початку нового навчального року.

Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook