Свято науки об’єднало юних дослідників, педагогів, науковців, випускників МАН

9 червня 2020 року
     Масштабне online святкування Дня юного дослідника завершила спільнота Київського обласного територіального відділення МАН наукових відділень хімії та біології, екології та аграрних наук, наук про Землю та економіки. Юні дослідники, педагоги, науковці, представники КОКПНЗ «Малої академії наук», випускники МАН Київщини – всі зібралися, щоб привітати переможців всеукраїнських конкурсів, учасників конференцій.
 

     Наукове відділення з економіки представляла Анна Слободяник, доцент кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

 Хедлайнером зустрічі став Ігор Дикий, керівник 24-ї української антрактичної експедиції, учасник трьох антарктичних експедицій на станції «Академік Вернадський», доцент кафедри зоології Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат біологічних наук. Спілкування з науковцем, захоплююча розповідь про загадкову Антарктиду, проєкти Національного антарктичного наукового центру, життя на «холодному» континенті були справжнім подарунком для спраглих до знань школярів.
 

     Урочисте відзначення юних науковців відбулося за номінаціями. У номінації «Кращий дослідницький проєкт» було відзначено переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів – МАН України – фіналістів ІІІ етапу. Перемогу у номінації «Практична спрямованість наукового дослідження» здобули призери Всеукраїнських конкурсів «Еко-Техно Україна 2020», «Еко-погляд» та учасники Міжнародної науково-практичної конференції «Україна очима молодих» – 2020. За «Перший дослідницький проєкт» нагороджено переможців Всеукраїнського інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор Дослідник». Звання «Лідер-Ерудит» отримали учні, що набрали найвищу кількість балів на Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор Ерудит».

 
 
 

     Педагоги та гості заходу привітали учнів з перемогами та закінченням навчального року. Анна Миколаівна, від імені декана факультету аграрного менеджменту, вручила подячні листи за активну участь у наукових та навчальних заходах, що проводилися на факультеті.

     Вона висловила  сподівання на подальшу плідну співпрацю у проєктах, що сприяють розширенню горизонтів наукових досліджень у галузі менеджменту та запросила на навчання до НУБіП України.

 
Надія Резнік,
завідувачка кафедри менеджменту
імені професора Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook