Дистанційне вивчення предмету "Інструментальні методи аналізу"

11 травня 2020, 17:20

         Дистанційне вивчення предмету – інструментальні методи аналізу дається нам досить легко. Ще перебуваючи у стінах університету, ми пройшли курс предмету та ознайомились з багатьма методами аналізу.

У період дистанційного опрацювання тем, викладачі кафедри закріплюють з нами знання, даючи нам додатковий дидактичний матеріал у вигляді лекцій, які ми опрацьовуємо та конспектуємо.

Студенти нашої групи, також активно долучаються до проходження тестів, за допомогою яких викладачі оцінюють на скільки ми засвоїли матеріал з певних тем.

Завдяки співпраці з викладачами кафедри, ми можемо опрацьовувати матеріал та дізнаватись інформацію, необхідну для засвоєння курсу інструментальні методи аналізу. Даний курс дуже важливий для нас, адже нам необхідно оволодіти багатьма методами аналізу, для подальших досліджень та розвитку нашої спеціальності.

Ґрунтовні знання в даній області полегшують роботу фахівцям при дослідженні різних матеріалів та об’єктів, тому викладачі навчають нас усім тонкощам даної дисципліни.

Анна Тимчій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook