Олександр Дутченко: вступаю до магістратури НУБіП та вважаю, що інновації – невід'ємна частина нашого життя

8 травня 2020 року

 

 

  • Розкажіть про себе.

     – Всіх вітаю, мене звати Олександр Дутченко, завершую навчання на бакавраті зі спеціальності «Облік і оподаткування». З дитинства цікавлюсь бізнесом і саморозвитком. Зараз в основному вивчаю як проходить процес навчання в людини і як краще до нього підходити в різних сферах.

  • Які Ваші професійні здобутки?

     – Цікавлюсь питаннями інновацій в самоосвіті і освіті. Пробував з братом запустити освітній проект по підготовці учнів до ЗНО з фізики і математики, але закинули цю ідею, адже це поки не в наших силах.

  • Чому обрали магістерську програму «Управління інноваційною діяльністю»?

     – Інноваційний бізнес мене приваблює в першу чергу тим, що це щось нове. Я людина творча і дуже ціную саме поняття створення чогось, чого ще не було в цьому світі. Саме інновації дають серйозний поштовх в любій сфері життя, як то бізнес, політика і навіть розваги. Управління ж для мене це рішення стати тим, хто почне реалізовувати ці інноваційні зміни тут і зараз. Тому вважаю, що інновації це вже невід'ємна частина нашого життя і саме завдяки ним ми зможемо рухатися в кращому світлому напрямі.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – На даний час займаюсь музикою, а конкретніше своєю музичною групою, пишу пісні, граю на гітарі та скрипці. В гурті я співаю і недавно ми записали нашу першу пісню. Зараз я організовую роботу в середині свого музичного гурту, і до початку роботи в цій сфері я думав, що це дуже просте питання, а виявилося, що ефективне сучасне управління потребує додаткових знань.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Багато моїх друзів навчається в НУБіП України, від них чув безліч схвальних відгуків. На магістерську програму «Управління інноваційною діяльністю» іде постійний пошук креативних, обдарованих, талановитих особистостей. Хто як не ми будемо щось змінювати і створювати в цьому світі. Навчання на магістерській програмі «Управління інноваційною діяльністю» для мене це, в першу чергу, отримані знання і вміння для реалізації не одного інноваційного задуму і це не пусті слова.

  • Бажаємо Вам успіхів!

     – Дякую.

Розмовляла Ольга Витвицька, 
завідувачка кафедри публічного управління та
менеджменту інноіваційної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook