Онлайн день відкритих дверей кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка

30 квітня 2020 року

29 квітня 2020 р. в дистанційному режимі з використанням сервісу Zoom кафедрою економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка було проведено День відкритих дверей для учнів шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів і коледжів, які планують вступати на спеціальність "Економіка підприємства".

Модераторами цього заходу виступили завідувачка кафедри Світлана Рогач та доцент кафедри Тетяна Мірзоєва.

Розпочав відео-конференцію вельмишановний декан економічного факультету, д.е.н., професор і, до речі, випускник кафедри Анатолій Діброва. У своєму виступі декан охарактеризував переваги навчання у НУБіП України, його матеріально-технічну базу, умови навчального процесу, можливості отримання подвійних дипломів, перспективи навчання на військовій кафедрі. Наголосив на унікальності навчання на економічному факультеті НУБіП України, розповів про його славетну історію, видатних випускників зі спеціальності «Економіка підприємства», співпрацю із бізнес-структурами і зарубіжними партнерами та Радою роботодавців. Запросив всіх бажаючих відвідати університет після закінчення карантину та переконатися, що це дійсно провідний університет України.

 

Завідувачка кафедри д.е.н., професор Світлана Рогач охарактеризувала кафедру, дисципліни, які викладаються й представила викладачів. Зазначила, що кафедрою економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка налагоджено тісну і плідну співпрацю з роботодавцями. Відмітила, що на сьогоднішній день професія економіст відноситься до найбільш затребуванх і перспективних професій у світі, так як економісти потрібні в будь-якій компанії, починаючи від малих підприємств і закінчуючи транснаціональними гігантам. Зазначила, що основним завданням будь-якого фахівця даної галузі є збір даних про діяльність фірми, їх аналіз, а також планування і прогноз подальших кроків.

Відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець детально ознайомила з умовами вступу-2020. Акцентувала увагу на особливостях вступу на економічні спеціальності, особливо на спеціальність «Економіка підприємства».

Поділився своїм досвідом із абітурієнтами учасник зустрічі Владислав Козенко, випускник економічного факультету спеціальності «Економіка підприємства» 1992 р., к.е.н., керівник департаменту закупівель корпорації «PepsiCo Україна». Він зазначив, що крім системних фахових знань обов’язково майбутнім економістам необхідно гарно знати іноземну мову, що створюватиме додаткові переваги при працевлаштуванні. Також він закликав вступати до НУБіП України, розповів про гарні перспективи працевлаштування за фахом.

Ще один випускник кафедри економіки підприємства, присутній на відео-зустрічі, Володимир Захарченко, к.е.н, директор школи професійного росту, м. Києва, голова ради роботодавців економічного факультету розповів про перспективи професії економіста та відмітив високий рівень підготовки на економічному факультеті.

  

Олександр Лабенко, випускник економічного факультету, к.е.н, доцент, директор міжнародного відділу НУБіП України розповів про можливості участі студентів університету в міжнародних програмах.

 

Зі студентським життям, зацікавлену попередніми виступами аудиторію, ознайомили студенти, талановиті магістри-економісти, активісти, спортсмени Віталій Лобода і Людмила Сорочук, які розповіли і про переваги навчання в нашому університеті, і про дозвілля. Свої розповіді вони доповнили цікавими презентаціями.

 

На завершення завідувачка кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Світлана Рогач подякувала всім учасникам конференції та запросила на навчання до НУБіП України за спеціальністю «Економіка підприємства».

Анна Якимовська,

асистент кафедри економіки підприємства 

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook