Майбутня ІТ-шниця Аліна Семенко вважає, що карантин це час для саморозвитку, здобуття нових знань та навичок

29 квітня 2020 року
  • Представтеся, будь ласка, та скажіть де Ви знаходитеся на період карантину?

Мене звати Аліна Семенко, студентка 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» факультету інформаційних технологій. На період карантину залишаюсь вдома в Києві та навчаюсь дистанційно.

  • Як у майбутнього програміста чи виникли у Вас проблеми з навчанням в дистанційному режимі?

Проблем з навчанням не виникало, всі пари ми без проблем відвідуємо онлайн, адже ми майбутні фахівці з інформаційних технологій.

  • Які плюси Ви бачите в дистанційному навчанні саме на період карантину?

Від початку карантину, я побачила чимало позитивних аспектів у цьому. Перш за все ‒ це економія часу, адже не потрібно витрачати на збори та дорогу до університету. Також мені подобається такий спосіб навчання, ми отримуємо новий досвід, який нам необхідний буде в майбутньому, оскільки багато ІТ-компаній працюють дистанційно. Наші викладачі приділяють нам багато часу, окрім того, який є за розкладом. Це дає можливість кожному розібратись в незрозумілих питаннях.

  • Яку платформу для навчання Ви радили б використовувати?

Я вдячна викладачам за те, що попри всі негаразди й, іноді, нерозуміння як користуватись додатками для комунікації, вони навчають цьому нас аби не лише виконати начальник план, але й дати студентам необхідні знання. Завдяки таким платформам, як Discord та навчальному порталу НУБіП України ми відвідуємо пари, отримуємо завдання та бали за наші старання.

  • Чим ще, окрім навчання, Вам вдається займатися в умовах карантину?

Під час карантину ми також повинні розвиватись всебічно. Наприклад, я у цей час відвідую онлайн-екскурсії, читаю нові книги, дивлюсь улюблений серіал іноземною мовою. Окрім цього,  я навчаю школярів, аби вони практикували свої знання та навички, через платформу Zoom. Це можливість не лише заробити гроші, а й також розвинути у них навички комунікації та швидкої орієнтації у глобальному цифровому просторі, що на даний час є вимогою сьогодення.

 

Розмовляла Тетяна Волошина,
заступник декана факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook