Онлайн День відкритих дверей спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

28 квітня 2020 року
     27 квітня 2020 року відбувся онлайн День відкритих дверей спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з використання платформи Zoom. Модератором даного заходу була завідувач кафедри фінансів Давиденко Надія. Даний захід проходив в два етапи, спершу для школярів, а потім для студентів коледжів. До даного заходу долучилося близько 150 випускників шкіл та коледжів з різних частин України. Зокрема були учні та студенти з Чернігівської, Сумської, Вінницької, Полтавської, Хмельницької, Кіровоградської, Черкаської та Київської області. Надія Миколаївна представила учасників безпосередньо від університету.

     З вітальним словом до учасників звернувся декан економічного факультету Діброва Анатолій, який розповів майбутнім абітурієнтам про переваги навчання на економічному факультеті, саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Розповів про славетну історію нашого вишу та видатних його випускників. Наголосивши на тісній співпраці з іншими вузами, зарубіжними партнерами та про співпрацю з радою роботодавців.

     Про цьогорічні умови вступу розповів відповідальний секретар приймальної комісії Коропець Лариса, яка розповіла про правила прийому до університету в цьому році, кількість ліцензійних місць на спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» та кількість бюджетних місць для випускників коледжів. Також, Лариса Анатолівна наголосила, що в цьому році випускники шкіл мають можливість подати лише 5 заяв на бюджет. «Щодо термінів вступної компанії питання залишається відкритим і безпосередньо залежить від терміну закінчення карантину» зазначила вона.

    Давиденко Надія розповіла учням про професію фінансиста, можливості майбутнього працевлаштування, можливість навчання в англомовних групах та цікаве студентське дозвілля. Завершила вона свій виступ словами американського журналіста Сідні Дж. Харрісома, який сказав «Загальна мета освіти полягає в тому, щоб перетворити дзеркала на вікна» і наголосила, що вища освіта це не мета, а засіб, який допоможе студентам побачити і відкрити десятки і сотні вікон можливостей.

     Про можливості для студентів щодо екскурсії та практик в банківському секторі та страхових компаніях ознайомила присутніх завідувач кафедри банківської справи та страхування Худолій Любов.

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Лабенко Олександр розповів майбутнім абітурієнтам про широкі можливості, які відкриває наш університет, щодо закордонного навчання та практики. Розповів про програми, які на даний час є в університеті, щодо відбору студентів за кордон.

    На завершення зустрічі майбутні абітурієнти мали можливість поставити запитання, які їх цікавлять! Зокрема, щодо можливості навчання на військовій кафедрі? Терміни вступної компанії 2020 року? Про навчання в англомовних групах? Про вартість навчання і проживання в гуртожитку? Та багато інших цікавих та актуальних питань, на які вони отримали вичерпні відповіді.

     І на завершення, Надія Миколаївна побажала всім успіхів та високих балів при здачі ЗНО, а також висловила сподівання зустрітися з майбутніми абітурієнтами 1 вересня в стінах нашого університету.

Зоя Тітенко,
старший викладач кафедри фінансів
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook