Сидорко Софія: планую стати бакалавром з комп’ютерних наук саме в НУБіП України

25 квітня 2020 року
  • Розкажіть коротко про себе.

Мене звати Сидорко Софія, я навчаюсь у Боярському коледжі екології і природних ресурсів на 4-му курсі за спеціальністю «Комп’ютерні науки». Полюбляю співати та беру участь у різних заходах коледжу.

  • Чому вирішили здобувати вищу освіту?

Для мене вища освіта - це можливість поглибити знання та навички, здобуті під час навчання у коледжі; набути досвіду реалізації ІТ проектів під час практики чи стажування у престижній ІТ-компанії, а, можливо, й знайти роботу своєї мрії.

  • Чи плануєте змінити спеціальність?

Я хочу продовжити навчання за спеціальністю «Комп’ютерні науки», оскільки саме в цій спеціальності, яка в закордонних ЗВО має назву «Computer Science», я бачу можливості розвитку у різних напрямах. Проте, для того, щоб стати успішним фахівцем, слід визначитись із спеціалізацією – це також у мене в планах.

  • Чому Ви обрали НУБіП України?

Оскільки наш коледж є відокремленим підрозділом НУБіП України, я, можна сказати, вже є студенткою університету. Крім того, випускники нашого коледжу вступають до факультету інформаційних технологій НУБіП України. Вони задоволені як організацією навчального процесу, так і дружньою атмосферою та активним студентським життям. Тож, мій вибір зроблено, лишилось його реалізувати.

  • Софіє, дякуємо за інтерв’ю і сподіваємось на зустріч вже цієї осені на посвяті студентів нашого факультету!

 

Левченко Максим,
студент 4 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки»
факультету інформаційних технологій

Кузьмінська Олена,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook