Олексій Штукін з м. Кропивницький: стати студентом факультету ІТ спеціальності «Комп’ютерна інженерія» ‒ моя мрія, яка обов’язково здійсниться

14 квітня 2020 року
  • Розкажи про себе та чому вирішив здобувати вищу освіту?

Олексій Штукін, випускник Центральноукраїнського наукового ліцею, міста Кропивницький. Здобувати вищу освіту вирішив тому, що вважаю це першим крок до успішної кар’єри незалежно від фаху який обираєш.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

Я обрав спеціальність 123 «Комп'ютерна інженерія», подобається дізнаватися як саме працює комп’ютер чи будь-який інший пристрій, писати програми та мікропрограми для вбудованих мікроконтролерів, проєктувати інтегральні схеми, плати змішаних сигналів та багато іншого. Мені ще багато потрібно вивчити, саме тому надаю перевагу спеціальності «Комп’ютерна інженерія». Це ідеально підходить під мої інтереси та захоплення, ось чому я обрав саме цю спеціальність. 

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

Багато моїх друзів навчається в НУБіП України, від них чув безліч схвальних відгуків. Більшість з них кажуть, що саме навчання в цьому університеті дає змогу вчитись, працювати та всебічно розвиватись одночасно. А навчання на факультеті інформаційних технологій стане першим кроком до того, щоб в майбутньому стати успішним фахівцем в сфері інформаційних технологій. Як кажуть студенти цього факультету: «в процесі навчання ми розвиваємо не лише професійні компетентності, а чудово розвиваємо свої особистісні навички, навчаємось працювати самостійно, оскільки для ІТ фахівців це вимога сьогодення»

  • Дякуємо Олексіє та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю 123 «Комп'ютерна інженерія» та чекаємо у нашій ІТ-шній родині НУБіП України!

Дякую.

Валерія Князєва,
голова студентської організації факультету інформаційних технологій

Тетяна Волошина,
заступник декана факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook