Формування стратегії управління проєктом в умовах невизначеності

13 квітня 2020 року
     Умови світового та вітчизняного економічного сьогодення можна охарактеризувати як умови невизначеності, що викликає багато занепокоєння з боку підприємців, адже планування діяльності компанії стає важким та відрізняється орієнтацією на виконання поточних операцій на противагу довгостроковому управлінню.

     Завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, д.е.н., професор Національного університету біоресурсів та природокористування України Лідія Василівна Шинкарук та доцент кафедри Дєліні Марина Миколаївна під час проведення онлайн заняття з дисципліни «Ділова гра «Стратегічне управління проєктами» з магістрамиі 1-го року навчання освітньо-професійної програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами» змоделювали процес прийняття стратегічних рішень в умовах невизначеності на прикладі конкретних проєктів студентів.

 

     Крім того, студенти, виконуючи свої проєкти, вже беруть до уваги нинішні умови господарювання та переорієнтовують їх до карантинних заходів, не змінюючи загальну мету та об’єкт проєкту. Таким чином, формуються компетентності прийняття стратегічних рішень в різних умовах господарювання та з урахуванням можливих змін, які важко спрогнозувати.

     Так само й на дисципліні «Основи бізнес-проєктування», під час онлайн-лекції з теми «Виробничий план проєкту» зі студентами 2-го курсу спеціальності «Міжнародні відносини» доцент Дєліні Марина Миколаївна надала інформацію щодо сутності виробничого плану проєкту, його змістовного наповнення, процесу визначення виробничих потреб підприємств, незалежно від сфери виробництва (товарів чи послуг).

     Кожен елемент лекції підкріплювався практичним прикладом можливостей застосування на конкретному проєкті, що значно полегшує сприйняття матеріалу та допомагає при написанні власного проєкту студентами.

 


Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Анастасія Моісеєнко,
магістр спеціальності «Управління
інвестиційною діяльністю
та міжнародними проєктами»

Товкун Інна,
студентка 2-го курсу спеціальності «Міжнародні відносини»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook