Тимчасовий порядок екзаменаційної сесії і допомога медичним закладам Голосіївського району – головні питання онлайн-наради керівництва факультету землевпорядкування

7 квітня 2020, 22:19

 Вівторок, а це значить, що керівництво факультету землевпорядкування на чолі з деканом Тарасом Євсюковим проводить робочу нараду. Традиційно, завідувачі кафедр прозвітували про стан здоров'я своїх співробітників. На щастя, всі добре себе почувають та оптимістично налаштовані.


Тарас Олексійович наголосив, що факультет сьогодні не припиняє якісно забезпечувати освітній процес і тримати на контролі рівень засвоєння матеріалу студентами. А роль завідувачів кафедр у цьому є визначальною, адже вони, в першу чергу, мають відслідковувати та організовувати дистанційну роботу на кафедрах.


Також слід не забувати про предметну олімпіаду, яка триває в НУБіП. Декан відмітив, що додалося декілька учасників, проте це досить мало. І в останній тиждень варто посилити роботу у цьому напрямку. Адже вступна кампанія все ближче й ближче.


Проте, найголовнішим питанням засідання було проведення літньої сесії, яка, вже з дуже високою ймовірністю, проходитиме за дистанційними технологіями. Ректор Університету Станіслав Ніколаєнко своїми наказами увів в дію Тимчасовий порядок екзаменаційної сесії і Тимчасовий порядок практичного навчання, а служба проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваши розмістила їх на офіційному сайті. Тому завдання номер один – це довести ці положення до відома науково-педагогічних працівників і студентів, а також забезпечувати неухильне їхнє виконання.


Тарас Євсюков закликав колег вже розпочинати роботу над оновленням екзаменаційних білетів, особливо на випускових курсах. А заступнику декана Олександру Шевченку доручив розпочати підготовку розкладу екзаменаційної сесії та наказів на навчальні (виробничі) практики, що розпочнуться вже у червні.


Відзначимо, що попри певні труднощі, триває робота з підготовки оцінювачів земельних ділянок. Заняття проводяться дистанційно. І, як результат, не припиняється надходження позабюджетних коштів до скарбнички Університету.
Також, декан факультету закликав співробітників не бути байдужими до ситуації з розповсюдженням коронавірусної інфекції, адже епідемія в Україні продовжує набирати обертів. Тому сьогодні, коли державне фінансування медицини не є достатнім, в Університеті створили благодійний фонд на боротьбу з інфекцію, кошти з якого будуть призначенні для хворих на коронавірус і медичним закладам Голосіївського району (для придбання необхідного обладнання і засобів захисту). Приємно, що працівники факультету і студенти вже почали переказувати фінансову, допомогу серед них Іван Ковальчук, Світлана Кохан, Віктор Заяць, Людмила Гунько, Наталія Мединська та ін.

Також були розглянуті й інші поточні питання.

 


Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook