Відбулось онлайн-засідання кафедри педагогіки

7 квітня 2020 року

3 квітня о 15.00 відбулось онлайн-засідання кафедри педагогіки. Були розглянуті актуальні питання, які визначають тактику життєдіяльності і перспективи розвитку кафедри в умовах карантину.

Насамперед, це забезпечення дистанційного навчання, дотримання навчальних програм, розкладу занять, дисциплінованість учасників освітнього процесу, наповнення ЕНК, пошук альтернативних і цікавих шляхів комунікації зі студентами, зокрема, таких, як читання лекцій в онлайн режимі.

Другим нагальним завданням, яке поставив перед НПП завідувач кафедри Руслан Васильович Сопівник, є профорієнтаційна робота в соцмережах, залучення до цієї діяльності студентів. Загалом у цей час наставникам варто підтримувати тісний контакт з вихованцями, цікавитись станом їхнього здоров’я, емоційним станом, проблемами, які виникають під час дистанційного навчання.

Було також розглянуто новий порядок дистанційного проведення практики та екзаменаційної сесії.

Колектив кафедри працює натхненно і злагоджено. В його планах – дистанційна участь у конкурсі наукових робіт студентів, забезпечення акредитації освітньо-професійних програм (ІКТО), участь завідувача кафедри в акредитаційній експертизі іншого ЗВО та амбітна ціль – бути прикладом педагогічного забезпечення освітнього процесу в будь яких умовах – навіть неочікуваних і нестандартних!

Олена Варава,
асистент кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook