Дмитро Мартинюк, учень 323 Гімназії міжнародних відносин хоче будувати кар’єру фінансиста за допомогою НУБіП

27 березня 2020 року
     Перед самим закриттям 323 Гімназії міжнародних відносин на карантин мені вдалося поспілкуватися з кількома учнями 11-Б класу. Дмитро Мартинюк впевнено повідомив, що він хоче спробувати вступити на спеціальність «Фінанси, банківська справа і страхування» економічного факультету НУБіП України:

     – На жаль, мені не вдалося відвідати День відкритих дверей восени, який проводив університет. Але, мої друзі переконали мене в тому, що сьогодні це є найкращий вибір. Вони були в захваті від інформації, отриманої в НУБіП. Друзі розповіли про цікавий виступ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, дуже корисну зустріч з деканом економічного факультету Анатолієм Дмитровичем Дібровою, і надзвичайно цікаву екскурсію, яку провела завідувач кафедри фінансів Надія Миколаївна Давиденко. Вона детально ознайомила з усіма перевагами спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”, показала навчальні аудиторії, що оснащені сучасною комп’ютерною технікою та іншими засобами навчання. Особливо мене зацікавила можливість спілкуватися на заняттях англійською мовою, адже знання іноземних мов – це шлях до кар’єрного росту та інтелектуального розвитку людини. До того ж наша 323 Гімназія забезпечила нам досить високий рівень знання іноземних мов.
     Крім того, можливість працювати з професійними програмами протягом навчання – ще один фактор, який вплинув на мій вибір.

  • Чим ти займаєшся у свій вільний час?

     – Дуже люблю спорт – займаюся боксом. До речі, друзі розказали про досить серйозну спортивну базу в університеті та прекрасний стадіон. Подобається відпочивати на природі і, думаю прогулянки по чудовому ботанічному саду НУБіПу дозволять гарно відпочити.

  • Як ти думаєш, навчання в університеті дозволить тобі здійснити заповітну мрію?

     – Звичайно, адже успішний ЗВО обов’язково приведе мене до успіху і в кар’єрі, і в особистому житті!

  • Дякую, Дмитре. Успіху тобі у всіх твоїх починаннях!

Розмовляв Навроцький Я.Ф.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook