Майбутній абітурієнт, Бударина Елизавета впевнена, що буде навчатися на факультеті Харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБІП України

17 лютого 2020 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

         - Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?

Мене звуть Бударіна Єлизавета, мені 17 років. Я народилася в місті Донецьк, а останні два роки я жила в Казахстані зі своїми батьками.

Коли настав час задуматися про вступ у вищий навчальний заклад, я активно почала розглядати міста і країни для свого майбутнього вступу та навчання улюбленої професії. Переглянувши великий список, я зупинила свій вибір на Києві.

 - Чому саме факультет харчових технологій і управління якістю продукції АПК?

Зовсім недавно, я вирішила, що хочу працювати в харчовій сфері, як і моя мама. Я почала переглядати університети з відповідними мені факультетами. І відразу ж зрозуміла, що моїм ідеалом є Національний університет біоресурсів і природокористування України. У ньому є безліч найрізноманітніших варіантів вибору професії. І тоді мій вибір припав на факультет «Харчових технологій та управління якістю продукції АПК». Отримавши таку освіту, я зможу працювати в різних напрямках цієї сфери.

 - Чого очікуєте від навчання?

НУБіП надає практику закордоном, що дуже мотивує добре вчитися. Зараз я активно відвідую підготовчі курси при НУБіП, готуюся до здачі потрібних мені іспитів (хімія, математика, українська мова та українська література) і вже розумію, що навчання тут якісне і цікаве. Так само готуюся до олімпіад, щоб показати більш високий рівень і своє бажання вчитися саме тут.

Розмову вела декан факультету Харчових

технологій та управління якістю продукції АПК,

Лариса Баль-Прилипко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook