Кафедра глобальної економіки розпочала новий навчальний семестр із зустрічі з майбутніми абітурієнтами

5 лютого 2020 року

 У рамках здійснення профорієнтаційної роботи кафедри глобальної економіки, студентка магістратури ОПП «Прикладна економіка»Олена Хринюк 14 січня 2020 року разом з науково-педагогічними працівниками кафедри відвідали Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів» ліцей-школу Козятинської міської ради Вінницької області».

  

  Студентка Хринюк О.Р. долучилася до профорієнтаційної роботи з учнями 11-х та 9-х класів даного навчального закладу. Слід зауважити про неабиякий інтерес випускників до представленої їм інформації стосовно навчання в Національному університететі біоресурсів і природокористування України та вимог вступу у цілому, що проявився у низці питань щодо навчально-виховної діяльності студентів нашого закладу вищої освіти.

 Під час профорієнтаційної бесіди були роздані інформаційні матеріали про вимоги до вступу, рекламні проспекти університету тощо. Ознайомлено з досягненнями та історією НУБіП України, з широкою спеціалізацією нашого закладу вищої освіти та запрошено до вступу як на економічний факультет так і на широкий перелік інших спеціальностей.
 Ліцеїсти були ознайомлені із структурою університету та економічного факультету зокрема, правилами прийому до університету, умовами проживання, спортивними і культурними заходами, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, особливостями підготовки за спеціальністю 051 «Економіка»
 У цілому, спілкування зі школярами було жвавим та цікавим. Будемо сподіватись на подальшу співпрацю та чекаємо майбутніх абітурієнтів до лав економічного факультету!

Лариса Михальчишина,
доцент кафедри глобальної економіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook