На кафедрі теорії та історії держави і права розпочалася педагогічна практика

3 лютого 2020 року

Традиційно весняний семестр у студентів ОС «Магістр» за спеціальністю «Право» розпочинається з педагогічної практики, яка є обов’язковим компонентом їхньої підготовки і дозволяє засвоїти основи педагогічної майстерності, виробити уміння та навички самостійного здійснення навчально-виховної та викладацької роботи.

Тривалість педагогічної практики становить два тижні і цьогоріч вона пройде з 03 лютого до 15 лютого 2020 року. Традиційною є і база практики – кафедра теорії та історії держави і права Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

У перший день практики, 03 лютого 2020 року, відбулася інструктивна зустріч з практикантами, на якій завідувач кафедри Віра Качур провела інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності на робочих місцях, повідомила про мету і завдання практики, види і форми педагогічної діяльності практикантів, порядок обліку та оцінювання їхньої роботи.

 

Крім того, учасників зустрічі було також поінформовано про Правила внутрішнього розпорядку НУБіП України, детальніше ознайомлено із Програмою педагогічної практики, ознайомлено з системою навчально-виховної роботи кафедри, особливостями методичної, наукової та організаційної роботи викладачів кафедри та оговорено інші робочі моменти. І уже завтра юні колеги почнуть ближче знайомитися із студентською аудиторію та виконувати завдання, передбачені програмою.
 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook