Випуск магістрів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

21 грудня 2019 року
     Відбувся випуск магістрів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Цього року дипломи отримали 154 магістри освітньо-професійних програм «Захист рослин», «Карантин рослин», «Екологічна біотехнологія та біоенергетика», «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Екологічний контроль і аудит».

     З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який відмітив роль сучасної освіти у житті кожної людини і України вцілому. Акцентував увагу на потребах в постійному підвищенні рівні знань як феномену в суспільному житті, зокрема, у безперервній освіті. Зосередив увагу на пошуку нових форм і методів навчання, що сприяють висококваліфікованому формуванню наукового світогляду, глибокого розуміння економічних і соціальних змін, що відбуваються.

     Декан факультету Микола Доля побажав випускникам творчих здобутків у майбутній фаховій сфері та відзначив, що в умовах формування ринкової економіки та нових відносин, коли на часі організація виробництва і малих підприємств, необхідні високо кваліфіковані підготовлені фахівці із захисту рослин, біотехнологій та екології.

     Відмітив, що дипломи з відзнакою за освітньо-професійною програмою «Захист рослин» отримали Наталія Держанівська, Маргарита Похиленко, Тетяна Сова, Тетяна Ханачівська, «Карантин рослин»Юлія Кулінська.
     За спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» – Ганна Мархальчук, Юлія Семенюк, Жанна Тонковид, Ольга-Інесса Бобрикова, Сергій Гординський, Ольга Грицак, Олександра Дудар, Ксенія Іскра, Поліна Кветницька, Юлія Курченко, Яна Лукащук, Луіза Недолуга, Олена Предко, Ірена Примак, Владислава Сахарова.
     Зі спеціальності «Екологія» диплом з відзнакою отримали та кваліфікацію «еколога, викладача закладу вищої освіти» – Анастасія Гаць, Максим Гречанюк, Юлія Деркач, Поліна Павленко, Олена Пилипенко, Анна Слободян, Ольга Сидоренко, «Експерта з екології» Вікторія Голубцова, Марія Клімович, Інна Сарич, Анастасія Юрченко. Усі запрошені до навчання в аспірантурі.

  

     Професорсько-викладацький склад факультету вірить, що отримані випускниками дипломи – це надійна сходинка щодо досягнення поставлених життєвих цілей, крок до визначення пріоритетів, формування сучасних високоінтелектуальних особистостей та знаючих і уміючих фахівців. Побажав щастя, життєвих успіхів і миру в Україні.

Оксана Сикало,
заступник декана факультету захисту рослин,
біотехнологій та екології

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook