У стартап-школі НУБіП Украї́ни презентовано програму Creative Spark

22 грудня 2019 року
     19 грудня 2019 р. слухачі Стартап-школи НУБіП Украї́ни мали можливість взяти участь у програмі Creative Spark, котра сприяє розвитку підприємницьких навичок у студентів з подальшим втіленням їх у бізнес-діяльність.

     У студентів є багато можливостей та інніціатив, одна з них є Creative Spark.

     Що ж таке CreativeSpark?
   Creative Spark – п'ятирічна ініціатива, спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницької діяльності та креативної економіки за підтримки Britich Council.

     Для студентів це нереальна можливість з підготовки власних стартапів та продукування не лише креативних ідей, а й їх подальший розвиток і втілення їх в життя. Презентував програму керівник Tech StartUp School Львівська політехнікаНазар Подольчак.

     Як пройшли Introductionary session та Bootcamp?
     Активні та креативні слухачі взяли участь дискусіях знайомившись з прикладами відомих проектів. Майбутні підприємці генерували власні стартапи та ініціативи, втілюючи їх в межах креативних ігор та кейсів.

     Співпраця буде тривати не лише один день, адже програма Creative Spark передбачає: професійні тренінги та участь у конференціях, обмін досвідом та нові знайомства. Ще один плюс у тому, що студенти матимуть доступ до онлайн бізнес-курсу вивчення англійської мови.

     Студенти з своїми проектами матимуть можливість взяти участь у міжнародних змаганнях "Enterprise Pitch Competition" та "Big Idea Challenge" з грошовою винагородою для втілення проєкту у життя.

     Стартап-школи НУБіП України і Tech StartUp School Львівська політехніка України сприяють розширенню середовища найпрогресивніших інноваторів будь-якого спрямування для успішного розвитку інноваційної діяльності, підтримки стартапів, інвестицій в наукову та освітню галузь в Україні та співпрацю у цих напрямках з іншими країнами світу.

Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління
та менеджменту інноваційної діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook