Дотримання правил пожежної безпеки та проживання в гуртожитку – запорука комфортного проживання усіх мешканців ННІ неперервної освіти і туризму

13 грудня 2019 року
     9 грудня в студентському гуртожитку 9Г, де проживають студенти ННІ неперервної освіти і туризму відбулися збори на чолі з директором студентського містечка Сергія Стецюка, директора інституту Марії Кулаєць, заступника директора Теризи Микицей, коменданта гуртожитку 9Г Зіновія Кулаєць та куратора 2 курсу Ірини Кудінової.

    На порядку денному багато важливих питань: "Дотримання правил протипожежної безпеки", "Про недопустимість розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв або вживання наркотичних засобів" та "Дотримання правил проживання у гуртожитку".

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк наголосив студентам, що відповідно до Положення про студентський гуртожиток, забороняється:

  • палити, зберігати в гуртожитку сигарети, в тому числі електронні сигарети та кальян;
  • вживати та зберігати спиртні напої, наркотичні або токсичні речовини;
  • перебувати в гуртожитку в стані алкогольного, токсичного або наркотичного сп'яніння.

     Директор інституту Марія Кулаєць провела детальний інструктаж щодо користування побутовими електричними приладами в гуртожитку. Наголосила також, що в гуртожитку заборонено користуватися опалювальними електричними приладами, нагрівачами води тощо.
     Комендант студентського гуртожитку 9Г Зіновій Кулаєць звернув увагу на неухильне дотримання дисципліни в гуртожитку, не користування подовжувачами та електроприборами (чайник, обігрівач), вчасну проплату за проживання в гуртожитку та здачу кімнат при від"їзді на зимові канікули.

     Заступник директора Тереза Микицей донесла інформацію по підтримці порядку, побутового комфорту і естетики на території не тільки університету, а й гуртожитку, кімнати, що стосується кожного, хто проживає тут. Також відповіла на питання, які турбували студентів.

Марія Кулаєць,
директор ННІ неперервної освіти і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook