Олександр Савченко – переможець шахового турніру серед НПП та співробітників університету!

9 грудня 2019 року
     Інтелектуальний спорт, як найвища міра свідомості! Азарт та емоційна напруга зашкалювали під час змагань у шаховому турнірі, присвяченому до «Дня Збройних Сил України» серед викладачів та співробітників університету, що нещодавно пройшов у першому гуртожитку студентського містечка НУБіП.

  

     Шахи, як любов, як музика, спроможні зробити людей щасливими, саме це і продемонстрували нам учасники турніру: Петро Дячук, молодший співробітник кафедри таксації лісу та лісового менеджменту, Валерій Прохніч, старший викладач кафедри фізичного виховання, Юрій Слєпцов, доцент кафедри овочівництва та закритого ґрунту, Володимир Голуб, начальник відділу охорони праці, Анатолій Руденський, Микола Калівошко, доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Анатолій Чернецький завідувач навчальної лабораторії біології тварин, Василь Юхновський, професор кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, Михайло Данильчук, фахівець відділу виховної роботи та студентських справ, Олександр Шеметун, доцент кафедри овочівництва та закритого ґрунту, Тарас Лендєл, доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. І.І. Мартиненка, Олександр Савченко, завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, Анна Хижняк, начальник відділу виховної роботи та студентських справ.

     Гра в шахи поділена на три стадії: першу - коли ви сподіваєтеся, що маєте перевагу, другу - коли ви вірите, що маєте перевагу і третю - коли ви знаєте, що програєте! Але наш переможець та призери вірили у свою перемогу і результати не змусили довго чекати. Отже, у запеклому протистоянні за особистісну першість третє місце посів президент шахового клубу «Шаховий Король НУБіП» Михайло Данильчук, друге місце посів Юрій Слєпцов, доцент кафедри овочівництва та закритого ґрунту, а перемогу виборов Олександр Савченко, завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.

     Відділ виховної роботи та студентських справ дякує коменданту гуртожитку №1 Горкушу Юлію за допомогу в організації проведення турніру та адміністрацію студентського містечка.
     Чекаємо всіх бажаючих на наступних змаганнях шахового клубу «Шаховий король НУБіП».
     Існує гарне італійське прислів’я: "Як тільки гру закінчено, король і пішаки повертаються назад у ту ж саму коробку".
     Отож ми вітаємо наших учасників та бажаємо, щоб шахові перемоги і поразки завжди приносили лише гарний настрій та бажання розвиватись!


Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook