Майстер-класи для учнів Ірпінського академічного ліцею: нове, цікаве та сучасне

18 листопада 2019 року

З метою успішного виконання навчальних планів та програм з інформатики 18 листопада 2019 року у сучасних навчальних лабораторіях факультету інформаційних технологій для учнів 10 та 11 класів Ірпінського академічного ліцею було проведено практичні заняття.

Перед початком занять ліцеїсти зустрілись із деканом факультету Оленою Глазуновою, яка ознайомила їх зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців, основними завданнями факультету інформаційних технологій, які поєднують як економічні, так і аналітичні можливості з суто інженерними, точними та технічними підходами до вирішення професійних завдань.

Цікаву екскурсію факультетом продовжила Олена Кузьмінська, завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій. Сьогоднішні ліцеїсти змогли відчути себе справжніми студентами, відвідуючи аудиторії в яких у цей час проходили навчальні заняття майбутніх ІТ-фахівців.

Після цікавих зустрічей та екскурсії ліцеїсти відвідали майстер-класи за такими темами:

  •  «Телеграм боти», який провів студент ІІІ курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Владислав Андрішко.

  

  • «Веб-анімація», яку провів доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Максим Мокрієв.

  

  • «Інтернет речей» провели вже дівчата, а саме студентки ІІІ курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Алла Федоренко та Кароліна Криштоп.

  

На завершення, за невеличким частуванням ліцеїсти поділились враженнями від сьогоднішньої зустрічі та проведених для них майстер-класів. Директор Ірпінського академічного ліцею Березинець Світлана, вчителі та учні ліцею висловили щиру подяку за цікаву зустріч у стінах факультету інформаційних технологій та розпочату активну співпрацю.


Волошина Тетяна, заступник декана факультету ІТ
Кузьмінська Олена, завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій
Березинець Світлана, директор Ірпінського академічного ліцею

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook