Запрошуємо на День відкритих дверей випускників шкіл Миронівської ОТГ Київської області

14 листопада 2019 року
13 листопада доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Буценко Людмила Василівна завітала до Миронівського академічного ліцею №3, випускницею якого вона є, а також до Миронівського академічного ліцею імені Т. Г. Шевченка та Центральненської ЗОШ I-III ступенів, щоб провести профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України та запросити випускників на  День відкритих дверей до НУБіП України.
 
 
Випускники шкіл були поінформовані про правила вступу до НУБіП України, наявність підготовчих курсів зі складання ЗНО та можливостей в отриманні додаткових балів під час вступу в НУБіП України за умови участі в Олімпіаді вступників-випускників шкіл.
Майбутні абітурієнти отримали вичерпну інформацію про можливості та переваги у навчанні на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України. Поінформовані про сприятливі умови для саморозвитку і самореалізації як особистостей з боку спортивного та культурного життя.
 
 
Школярів зацікавила інформація щодо можливостей навчання за державним замовленням та за кошти фізичних, юридичних осіб в НУБіП України, можливостей в отриманні подвійних дипломів та проходження виробничої практики за кордоном, а також перспектив майбутнього працевлаштування.
По закінченню зустрічі, школярів було запрошено на День відкритих дверей до НУБіП України, що запланований на 22 листопада 2019 року з метою особистого знайомства із факультетом аграрного менеджменту, територією університету, здобутками студентів університету та відчуття атмосфери студентського насиченого життя.
 
 
Висловлюємо подяку за організацію зустрічей директору Миронівського академічного ліцею №3 Корнієнку Олександру Григоровичу, директору Миронівського академічного ліцею імені Т. Г. Шевченка Капустей Лесі Степанівні та директору Центральненської ЗОШ I-III ступенів Ставській Ларисі Олександрівні.

 

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook