Науковий флешмоб – постерна презентація результатів досліджень магістрів на факультеті інформаційних технологій

14 листопада 2019 року

14 листопада 2019 року на факультеті інформаційних технологій рамках в X Міжнародної науково-практичної конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта» відбулася щорічна постерна конференція магістрів другого року навчання.

Оновлене цьогоріч місце для проведення цього заходу перетворилося на справжню наукову галерею постерів, де студенти жваво обговорювали сучасні напрямки аналізу, моделювання та прогнозування економіки, розробки та впровадження інформаційних систем з використанням сучасного інструментарію та інтелектуальних методів, впровадження новітніх мережевих технологій та захисту інформації в галузях науки, техніки, природокористування.

Магістри 2 року навчання мали за честь представляти результати своїх досліджень перед проректором з навчальної і виховної роботи університету Сергієм Квашею, який щорічно відвідує постерну сесію на нашому факультеті.

Сергій Миколайович, як завжди, створив атмосферу партнерства та новітньої науки, обговорив з викладачами та магістрами актуальні питання економіки України, побажав студентам успіхів та запропонував креативну схему представлення випускних робіт студентів перед екзаменаційною комісією.

Для оцінки наукових розробок магістрів на факультеті працювала комісія в складі заступників декана факультету, завідувачів випускових кафедр Андрія Скрипника, Белли Голуб, Валерія Лахно провідних науковців, перед якими, відповідно, звітували магістри відповідних освітніх програм. Викладачі відзначили цікаві роботи й дійсно вагомі результати досліджень за інноваційною та креативною тематикою.

  

Чимало студентів молодших курсів завітали на цю подію. Біля окремих постерів відбувалися жваві дебати, з актуальних питань різних предметних областей. І, як результат, майже на цілий день факультет занурився в атмосферу наукового спілкування, актуальних дискусій та дружніх порад нашим магістрам, більшість з яких незабаром отримають диплом і поповнять лави висококваліфікованих фахівців за певними напрямками, а дехто вже зараз працює за фахом і виконали свої дипломні роботи на замовлення роботодавців.

Приємно оцінювати достойні практичні результати спільної роботи магістрів та науковців факультету.

 

Наталія Клименко, заступник декана
факультету з навчальної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook