Підготовка аспірантів

НУБіП України
Кафедра технологій виробництва молока та м’яса здійснює підготовку аспірантів за освітнім степенем  «доктор філософії» в галузі знань «Аграрні науки та продовольство» спеціальність 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Підготовку аспірантів проводять:
Доктор сільськогосподарських наук, професор Угнівенко Анатолій Миколайович
Доктор сільськогосподарських наук, професор Костенко Василь Іванович
Кандидат сільськогосподарських наук, доцент Носевич Дмитро Костянтинович
Окремим розділом до блоку спеціальних дисциплін, які формують фахівця зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» викладається дисципліна «Виробництво екологічно-безпечної продукції скотарства».
 
 
Портфоліо аспірантів кафедри
 
1) Наталич Олександр Володимирович
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook