Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК розширює співпрацю із закладами вищої освіти м. Києва у рамках науково-дослідницької практики для магістрів

8 жовтня 2019 року
     Високий професіоналізм співробітників лабораторії, потужна матеріально-технічна база та цікаві дослідницькі проекти є запорукою формування нового покоління науковців та практиків починаючи зі студентської лави.

     Магістрант-еколог факультету природничо-географічної освіти та екології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Волошин Олексій як кращий студент-науковець НПУ ім. М.П. Драгоманова 2019 року, отримав нагоду проходження виробничої науково-дослідницької практики в Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК у науково-дослідному відділі моніторингу безпеки продукції АПК під керівництвом кандидата ветеринарних наук, старшого наукового співробітника Світлани Мідик.

     Магістрант під час проходження практики опанував навички роботи з методами рідинної та газово-рідинної хроматографії, спектрометрії, виявлення вмісту важких металів і токсичних елементів у продукції, визначення вмісту мітоксинів, пестицидів у сировині та продукції АПК, поглибив свої знання щодо формування наукового світогляду.

Валерій Ушкалов,
директор Української лабораторії якості
і безпеки продукції АПК
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook