Новий навчальний рік в Ніжинському агротехнічному інституті розпочато в оновлених аудиторіях

24 вересня 2019 року
     Якість набору вступників і підготовка фахівців у закладі вищої освіти пов’язана як з кадровим потенціалом так і з рівнем сучасності матеріально-технічної бази навчальних лабораторій. Так, інститут постійно і активно працює над покращенням матеріально-технічної бази, зокрема модернізацією та осучасненням аудиторного фонду, особливо важливо це в рамках підготовки до 125-річчя заснування закладу освіти.

     Так, протягом серпня, позачергово за ініціативи директора інституту Василя Лукача, було проведено капітальний ремонт 7 навчальних аудиторій новоствореного факультету агротехнологій та економіки
     Завдячуючи підтримці адміністрації в максимально стислі терміни проведено капітальний ремонт приміщень, нині на завершальному етапі осучаснення методичного забезпечення лабораторій та наповнення їх оргтехнікою. Усе задля того, щоб освітній процес студентів протікав в якомога комфортніших умовах. 

     Колектив факультету агротехнологій та економіки висловлює велику вдячність адміністративно-господарському підрозділу на чолі з заступником директора з навчально-науково-виробничих питань та інноваційно-господарської діяльності Івановським А.В., технічним працівникам на чолі з комендантом навчального корпусу Трост Н.В. та студентам задіяним у підготовці оновленої навчальної бази факультету які долучилися і в стислі терміни створили комфортні умови для навчання.

     То ж, шановні студенти, закликаємо вас стати нашими партнерами та бережно ставитися до майна, що вас оточує.

Василь Кулик,
декан факультету агротехнологій та економіки

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook