Діалог мешканців гуртожитку №7 факультету інформаційних технологій з адміністрацією: планування спільної роботи, вирішення нагальних питань

17 вересня 2019 року

Початок навчального року і знову радісний студентський гомін в стінах навчальних корпусів та гуртожитків, а отже, знову прийшла пора до самовдосконалення та визначення нагальних питань для вирішення – на часі питання студентського побуту та організації роботи студентського самоврядування в гуртожитку.

17 вересня 2019 р. відбулася зустріч декана Глазунової Олени Григорівни, заступників декана Клименко Наталії Анатоліївни та Волошиної Тетяни Володимирівни, завідувача Паламарчук Ольги Савеліївни та вихователя Костенко Інни Сергіївни зі студентами факультету інформаційних технологій, котрі проживають у гуртожитку №7.

Обговорювалися нагальні проблеми, виявлені студентами у їх побуті, а також питання щодо проведення щотижневих перевірок, з обов'язковим виставленням балів за санітарний стан в кожній кімнаті. В результаті зустрічі заплановано: заміну очищувачів для води на 5-му поверсі та ламп у місцях загального користування в найближчі терміни, а також лакування підлоги 5-го поверху в канікулярний період.

Після зборів було також здійснено перевірку санітарного стану кімнат разом зі старостами поверхів (5 поверх – Владислав Андрішко, студент 3 курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія», Сергій Чижевський, студент 2 курсу спеціалізації «Економічна кібернетика», 4 поверх – Олександр Протас, студент 2 курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія») та проведено виховні бесіди зі студентами представниками деканату.

Маємо надію, що учасники заходу почули один одного та це надалі сприятиме їх більш плідній співпраці в цьому навчальному семестрі.

Інна Костенко, вихователь гуртожитку №7

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook