Студенти спеціальності "Освітні, педагогічні науки" набувають управлінської мудрості

4 серпня 2019 року

Кожного разу коли студенти йдуть на пари, вони мають надію та певні сподівання отримати нові актуальні знання, з метою ефективного застосування в майбутній професійній діяльності. Однак, серед великої кількості кваліфікованих викладачів: доцентів, кандидатів наук, найбільших очікувань студенстсво покладає все ж таки на професорів. Ніколаєнко Станіслав Миколайович ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, був один з тих хто ефективно актуалізовував знання з різних дисциплін на лекційних заняттях з дисципліни «Керівник закладу освіти» поєднуючи теорію та практики доступно пояснюючи складний матеріал.

Професійні здобутки Станіслава Миколайовича є вагомим показником його професіоналізму, адже не кожен може працювати в Міністерстві освіти, тому має чим поділитися із молодим поколінням. Кожен раз його лекція супроводжувалася актуальною інформацію, яка стане в нагоді кожній досвідченій людні в будь якій професійній діяльності.

Лекційні заняття, які ми мали нагоду відвідувати дали нам, як майбутнім професіоналам свої справи важливий поштовх для досягнення власних цілей.

Студентка ПВШ-18001м
Демченко Наталія Юріївна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook