Навчальна практика студентів спеціальності «Туризм»: дорогами української духовності

11 червня 2019 року
     У рамках навчальної практики студенти спеціальності «Туризм» мали насичену, але дуже цікаву програму: музеї історії Києва, Михайла Булгакова, екскурсії по старому Києву, музеї та ботанічний сад НУБiП України. Практика мала не лише навчально-пізнавальну, але й культурно- та патріотично-виховну направленість.

     Родзинкою нашої практики став Національний історико-культурний заповідник «Чигирин». З кожним роком резиденція Богдана Хмельницького росте й розширюється, деякі історичні споруди відновлюються заново. Але, перш за все, тут відчувається подих часу. Замкова гора, музей Богдана Хмельницького «перенесли» нас в атмосферу ХVII ст.

  

  

     Від Чигирина ми вирушили до Суботова, а далі – до Холодного Яру. Неймовірна історія цього сакрального місця, його атмосфера, де височіє знаменитий дуб Залізняка, якому більше тисячі років, – вразила нас усіх. І коли почали сідати перші сумерки на території Мотринського монастиря, де Тарас Шевченко писав свої відомі твори, кожен з нас, зачерпнувши духовної наснаги в місцях, де починалась українська духовність, думав про сьогодення. Усіх об’єднувало одне спільне почуття – гордості за Україну й за те, що ми – українці. І так буде завжди!

 

Тереза Микицей,
заступник директора ННІ післядипломної освіти
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook