I етап VIII «Фестивалю студентської науки-2019» розпочав свою роботу на факультеті аграрного менеджменту

17 квітня 2019 року

   17 квітня відкрив свою роботу «Фестиваль студентської науки-2019», який зібрав у читальній залі бібліотеки 10 навчального корпусу  25 гуртків НДІ економіки і менеджменту, з яких 6 гуртків з факультету аграрного менеджменту.

   З вітальним словом до керівників та старост наукових студентських гуртків звернувся директор НДІ економіки та менеджменту Талавиря Микола Петрович. Микола Петрович від імені керівництва Університету побажав успіху представникам наукових гуртків, подякував керівникам за плідну працю та актинічність протягом навчального. Також оголосив наказ про проведення Фестивалю науки, представив вельмишановне журі та основні критерії оцінювання. Від імені адміністрації факультету аграрного менеджменту заступник декана Олександр Новак наголосив про важливість розвитку саме студентської  науки, активність, талановитість та креативність сучасних студентів, а також побажав успіху гуртківцям та легкої праці шановному журі. 

   Високопоставлене журі, яке складалося із представників спілки молодих вчених, ради аспірантів, студентського наукового клубу та досвідчених науково-педагогічних працівників факультету аграрного менеджменту, економічного факультету та ННІ післядипломної освіти наполегливо оцінювали студентські наукові досягнення. 

 

   Наукові та творчі досягнення наукових студентських гуртків є досить вагомими. Присутніх та журі вразили досягнення, наукові та соціальні проекти наукового гуртка «Маркетинг», особливо активний та енергійний мультиплікаційний герой «Свинка Бро», із задоволенням оцінювали та вразив Start-Up проект кафедри економічної теорії on-line платформа «FAM-Service», жваву дискусію викликав проект гуртка «Менеджмент і сьогодення» про створення студентської кав’ярні, відео-ролик гуртківців кафедри менеджменту про стилі управління, а також інші не менш вагомі результати роботи студентських наукових гуртків. 

   У результаті прослуховування звітів про роботу наукових студентських гуртків високопоставлене журі визначило наступне: на факультеті аграрного менеджменту в сумарному підсумку І місце отримав студентський науковий гурток «Маркетинг» (215 балів) кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, науковий керівник к.е.н., доцент Четверик О. В.; ІІ місце – науковий гурток «Startup garage 11» (214 балів)  кафедри економічної теорії, науковий керівник к.е.н., доцент Гаврилюк В. П.; ІІІ місце – студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» (201 бал) кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, науковий керівник к.е.н., доцент Астахова А. В.; IV місце – науковий гурток «Основи наукових досліджень в агробізнесі» (191 бал) кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, науковий керівник к.е.н., доцент Файчук О.М.; V місце – гурток «Сучасні тенденції розвитку менеджменту» (183 бали) кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, наукові керівники к.е.н., доцент Артюх Т. О. та к.е.н., доцент Новак О. В.; VІ місце - науковий гурток «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» (171 бал) кафедри економічної теорії, науковий керівник к.е.н., доцент Коваль О. М. 

 
 
 
 

Щиро дякуємо керівникам гуртків та їх членам за наполегливу роботу та старання, бажаємо подальших успіхів та натхнення для досягнення нових звершень.

 

 

Олена Четверик 

Голова спілки  молодих вчених

НДІ економіки і  менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook