Укладено договір про співробітництво та організацію взаємовідносин із спеціалізованою загальноосвітньою школою «Логос»

27 березня 2019 року

Укладено договір про співробітництво та організацію взаємовідносин із спеціалізованою загальноосвітньою школою № 329 «Логос» ім. Георгія Гонгадзе м. Києва.

22 березня 2019 року декан факультету інформаційних технологій Глазунова О.Г. та заступник директора ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження Болбот І.М. провели зустріч з директором Спеціалізованої загальноосвітньої школи № 329 «Логос» ім. Георгія Гонгадзе м. Києва Прутас Андрієм Вікторовичем та його заступником з виховної роботи Космідайло Оленою Климівною. В ході зустрічі було обговорено основні положення угоди про співпрацю, домовлено про візит випускників школи до нашого університету у квітні та намічено заходи, які можуть бути організовані спільно.

Виступаючи перед школярами 11 класу, декан факультету інформаційних технологій, професор Глазунова Олена Григорівна розповіла майбутнім абітурієнтам про технології майбутнього. При цьому зазначила, що всі чотири технології майбутнього: цифровізація, енергетика та середовище, матеріалознавство та біотехнології, - доступні для опанування у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Вона розповіла про умови вступу, зміст підготовки, можливості навчання на факультеті інформаційних технологій, де є сучасне обладнання, кваліфіковані викладачі, співпраця з ІТ-компаніями, міжнародні зв’язки та дружній студентський колектив.

Учні зацікавились можливістю навчатися в університеті і виявили бажання приїхати до університету для знайомства з викладачами, матеріальною базою, студентським колективом.

 Глазунова О.Г.,
декан факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook