Факультет інформаційних технологій готується до березневої вченої ради

17 березня 2019 року
У зв’язку з підготовкою до Вченої ради університету 27 березня 2019 року, на якій декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова буде звітувати в розрізі рішення Вченої ради університету від 30 березня 2016 року. 15 березня декани факультетів ветеринарного Микола Цвіліховський і автор статті відвідали факультет та проаналізували основні напрямки розвитку.

     Перш за все вони завітали на кафедри факультету та познайомилися з організацією документообігу, матеріально-технічним, методичним, навчально-науковим забезпеченням. 
     Крім цього перевіряючі познайомилися з роботою центру дистанційних технологій навчання в напрямку запровадження новітніх технологій on-line навчання студентів міжкафедральних лабораторій на базі відокремлених підрозділів НУБіП України.

     В рамках бесіди в деканаті факультету обговорювалися питання кадрового потенціалу та збільшення контингенту студентів. Було підкреслено, що на факультеті навчається понад 700 студентів з яких 40% за умов договору, набір студентів 2018 року був здійснений майже в кількості ліцензійного обсягу. Жваву дискусію викликали аспекти, пов’язані з якістю навчального процесу та відвідуванням студентами старших курсів та магістратури навчальних занять. Обговорювалися напрямки співпраці з роботодавцями, впровадження елементів дуальної освіти та працевлаштування випускників факультету.
Детально проаналізовано план роботи факультету, вхідна та вихідна документація, договори з міжнародної співпраці, ведення бази руху контингенту студентів та їх успішності в автоматизованій системі «Деканат».

     Результатом плідної роботи комісії на факультеті було окреслення шляхів активної співпраці факультетів в розрізі спільних проектів та заходів інформатизації навчального процесу.

Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook