НУБіП України отримав нагороду Гран-прі «Лідер вищої освіти України»

15 березня 2019, 19:33

 

 

     Протягом 14-16 березня у Київському палаці дітей та юнацтва проходить X міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2019». Виставка відбувається за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. 

     На урочистому відкритті виставки за участі голови підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Олександра Співаковського, президента НАПН України Василя Креміня, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Віталія Курило, голови підкомітету з питань дошкільної, загальної середньої, інклюзивної освіти Тараса Креміня, виконуючого обовязки директора Інституту модернізації змісту освіти Юрія Завалевського відбулось нагородження переможців виставки. За показниками освітньої, наукової, організаційно-виховної та навчально-методичної діяльності НУБіП України визнано Лідером вищої освіти України, що підтверджено дипломом Гран-прі.

     Участь у виставці беруть 750 учасників із 25 регіонів України, Словаччини, Польщі, Канади, США, Франції, Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Молдови.

     Під час роботи виставки до стенду НУБіП підходять багато випускників шкіл з батьками, а також університетом цікавляться представники шкіл з регіонів України, які беруть матеріали про універсиет для поширення в своїх школах.

 

Дмитро Мотринчук,

начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook