Студенти 1-го курсу 2-ї групи разом з куратором познайомилися з історію становлення та розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України

19 лютого 2019 року

     15 лютого 2019 року студенти 1-го курсу 2-ї групи разом з куратором Палюх Тетяною Анатоліївною відвідали музей історії НУБіП України .

     Під час екскурсії студенти цікаво й змістовно ознайомитися з історією університету, а також із розвитком сільського господарства на теренах України.
     Експозиція музею поетапно розкриває історію становлення та розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
   Музей складається з 3 відділів: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового  аграрного університету; наступний – Другій світовій війні та АТО; третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах.
     Свої враження про відвідування музею, слова щирої вдячності та побажання на майбутнє відвідувачі залишили у Книзі відгуків музею.
 
Палюх Т.А.,
куратор 1-го курсу 2-ї групи
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook