Школярка із Черкащини Юлія Черниш планує стати фахівцем з комп’ютерних наук на факультеті інформаційних технологій НУБіП України

18 лютого 2019 року
  • Розкажи про себе…

     – Черниш Юлія Юріївна, 17 років, учениця 11-го класу Піщанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Золотоніської районної ради Черкаської області, веду активний спосіб життя, постійно беру участь в спортивних змаганнях, чи культурних заходах, що проходять в нашій школі.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

     – Прагну до кращого життя і матеріальної стабільності.

  • Яку обрала спеціальність і чому?

     – Я розглядаю в перспективі спеціальність 122 «Комп'ютерні науки», тому що маю бажання створювати користі та цікаві комп'ютерні програми, а також хочу навчитися працювати над створенням веб-сайтів. Крім того, дана спеціальність задовольняє мої потреби тим, що вона має великий, постійно зростаючий попит, а також широкий спектр можливостей для роботи.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Вирішальними для мене стали: хороший рейтинг університету, відгуки про нього та факультет інформаційних технологій, зручне місцезнаходження і велика кількість саме практиків, а не лише теоретиків серед викладачів.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – У вільний від навчання час я займаюся спортом (здебільшого волейбол), а також вокалом. Окрім того мрію пройти курс візажу, так як бачу в цій справі можливість для творчого розвитку.

  • Дякуємо Юліє та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю!

     – Навзаєм!

Тетяна Волошина,
заступник декана факультету ІТ з виховної роботи та студентських справ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook