Школярі Києва знайомляться із сучасними цифровими технологіями на факультеті інформаційних технологій

30 листопада 2018 року
 
В останній день осені викладачі кафедри інформаційних систем приймали у лабораторіях факультету інформаційних технологій учнів 11 класу спеціалізованої школи № 216 Оболонського району м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови.
 
Декан факультету, д.пед.н. Глазунова О.Г. поспілкувалася з майбутніми студентами про технології майбутнього: цифрові технології, біотехнології, матеріалознавство, енергетику та середовище. Звичайно, більше говорили про цифрові технології: хмари, блокчейн, великі дані, штучний інтелект та багато іншого. Олена Григорівна наголошувала також на можливостях навчання в одному з найбільших університетів України, який входить до ТОП-10 кращих закладів вищої освіти України і є 3-м у м.Києві.
Завідувач кафедри інформаційних систем, проф. Швиденко М.З. зазначив, що нині цифрова економіка є особливо важливим чинником соціально-економічного розвитку суспільства, саме вона спроможна досить швидко підвищити рівень ВВП країни. Зауважено, що в агропромисловій сфері завдяки цифровим технологіям передові агроформування збільшують рівень прибутковості з 30% до 90%.
 Учні зацікавилися спеціалізацію «Цифрова економіка» та навчанням в англомовних групах, різними міжнародними програмами щодо обміну студентами та перспективами працевлаштування після закінчення навчання, а також можливістю проходження практики на вітчизняних підприємствах та за кордоном, професійної сертифікації, .

Харченко В.В., доцент кафедри інформаційних систем 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook