«Цікава мить студентського життя»: фотоконкурс завершився перемогою першокурсників спеціальності «Комп’ютерні науки»

29 листопада 2018 року
      Студентські роки зазвичай запам’ятовуються кожному як один із найцікавіших та захоплюючих періодів у життєвій історії кожної людини. Це саме той період у житті кожного студента, коли відбуваються найяскравіші відкриття, безмежні можливості. Це прекрасний час, про який мріє, мабуть, кожний школяр. Студентські роки – це динамічне та самостійне життя, яке насичене незабутніми подіями. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення нових знань, цікавих зустрічей, пізнання нового. Студентство – це відмінна пора для нових знайомств і знаходження міцної дружби на довгі роки.
     Напередодні Дня студента студентська організація разом із адміністрацією факультету інформаційних технологій оголосили конкурс «Цікава мить студентського життя». І справді, студентське життя приносить багато радості. «Від сесії до сесії живуть студенти весело». А скільки ще всього доведеться їм пережити! І ці моменти та враження студентські академічні групи намагались відтворити у своїх фотографіях.
  
  
  
     Студенти 1 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» стали володарями головного призу, а саме торту, на якому було розміщене їхнє переможне фото групи, у якому вони героїчно протистоять потоку електронних ресурсів, з якими вони працюють з 1 вересня. 
     Всі інші учасники фіналу отримали солодощі із цікавими надписами про цікаві миті з їх студентського життя.
     Студентське життя дійсно барвисте та різноманітне, насичене творчістю, дружнім спілкуванням, теплими спогадами, головне не сидіти осторонь, а бути в центрі подій та активно пізнавати нове.
Волошина Тетяна, 
заступник декана з виховної і організаційної роботи

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook